Paruošimo tipas - Rauginimas

Ingredientai: Kopūstai - 1 galva, Morkos - 1 kilogramas, Spanguolės - 100 gramų, Druska - 80 gramų, Cukrus - 80 gramų, Kmynai - 1 sauja

Ingredientai: Beržų sula - 3 litrai, Juoda duona - 2 riekės, Apelsinai - 1 vienetas, Džiovinti obuoliai arba kriaušės - 1 sauja, Juodujų serbentų šakelės - 1 saujelė

Ingredientai: Juoda džiovinta duona - 500 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Mielės - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Vanduo - 5 litrai, Kmynai - 120 gramų, Cukrus - 1 kilogramas, Mielės - 30 gramų, Citrinos suyltys - 0.5 vieneto

Ingredientai: Miltai - 200 gramų, Vanduo - 200 mililitrų, Mielės - 0.5 arbatinio šaukštelio, Miltai - 200 gramų, Vanduo - 100 mililitrų, Mielės - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Duona - 1 kilogramas, Cukrus - 3 stiklinės, Mielės - 30 gramų, Razinos - 20 vienetų, Vanduo - 8 litrai
Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.
Rodyti kitą patarimą