Paruošimo tipas - Virimas

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Porai - 1 vienetas, Grietinėlė - 100 mililitrų, Svogūnai - 0.5 vieneto, Druska - 1 žiupsnelis, Sūris - 50 gramų

Ingredientai: Pienas - 200 mililitrų, Avižiniai dribsniai - 100 gramų, Karamelizuotas kondensuotas pienas - 4 valgomieji šaukštai, Obuoliai - 1 vienetas, Cinamonas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Morkos - 2 vienetai, Pomidorai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Česanakas - 2 skiltelės, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Kario milteliai - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Moliūgas, nuluptas - 300 gramų, Bulvės - 300 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Morkos - 100 gramų, Porai - 1 vienetas, Kietas sūris - 30 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus, kepimui - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukšte

Ingredientai: Naminis vištienos sultinys su prieskoniais - 2 litrai, Voveraitės - 1 sauja, Bazilikai - 1 saujelė, Petražolės - 1 saujelė, Krapai - 1 saujelė

Ingredientai: Bulvės - 3 vienetai, Rūgštynės - 200 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Kiaušiniai - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Grietinė - 1 valgomasis šaukštas, Morkos - 1 vienetas

Ingredientai: Pomidorai - 400 gramų, Paprika - 1 vienetas, Česnakai - 3 skiltelės, Pomidorų sultys - 3 stiklinės, Vanduo - 0.5 litro, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Šokoladas - 4 valgomieji šaukštai, Migdolų aliejus - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 60 gramų, Kriaušės - 2 vienetai, Cukraus pudra - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Žiediniai kopūstai - 1 galva, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 2 galvos, Actas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sezamų aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Augalinis aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Sezamas, sėklos - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska -

Ingredientai: Vanduo - 2 litrai, Obuoliai - 4 vienetai, Razinos - 2 saujos, Cukrus - 5 valgomieji šaukštai
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimą