Patiekalo kaina - Iki 40 Lt

Ingredientai: Džiovinti vaisiai ir uogos - 300 gramų, Riešutų mišinys - 200 gramų, Citinų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, šaknis - 1 centimetras

Ingredientai: Silkės su galvomis - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 50 gramų, Juodieji malti pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Pienas - 200 gramų, Obuoliai - 1 vienetas, Kriaušės - 1 vienetas, Bananas - 1 vienetas, Maltas cinamonas - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Silkių filė - 200 vienetų, Salierai (stiebas) - 1 vienetas, Obuoliai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Saldžiosios paprikos - 0.5 vieneto, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Citrinų sultys - 2 valgomieji šaukštai, Juodieji pipirai - 1 žiups

Ingredientai: Burokai, žali - 1 vienetas, Obuoliai - 1 vienetas, Bananai - 1 vienetas, Citrinos - 1 vienetas, Spanguolės - 1 sauja, Virintas vanduo, šaltas - 50 gramų

Ingredientai: Menkės filė - 400 gramų, Konservuoti kukurūzai - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Žirneliai, šaldyti - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Ryžiai - 1 sauja, Citrinos - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Bulvės - 2 kilogramai, Svogūnai - 2 vienetai, Lašinukai - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Perlinės kruopos - 200 gramų, Morkos - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Bulvės - 5 vienetai, Cukinijos - 1 vienetas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Česnakas - 3 skiltelės, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kriaušės - 1 vienetas, Obuoliai - 1 vienetas, Slyvos - 2 vienetai, Šilauogės - 1 sauja, Braškės - 1 sauja, Jogurtas - 100 mililitrų

Ingredientai: Moliūgas, nuluptas - 300 gramų, Bulvės - 300 gramų, Grietinėlė - 200 mililitrų, Morkos - 100 gramų, Porai - 1 vienetas, Kietas sūris - 30 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Aliejus, kepimui - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 0.5 arbatinio šaukšte
Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.
Rodyti kitą patarimą