Paruošimo laikas - Apie 10 min.

Ingredientai: Virtos, lukštentos krevetės - 150 gramų, Iceberg salotos - 0.25 galvos, Agurkai - 0.5 vieneto, Grietinė - 1 arbatinis šaukštelis, Garstyčios - 0.5 arbatinio šaukštelio

Ingredientai: Kiaušiniai - 3 vienetai, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ikrai - 3 arbatiniai šaukšteliai

Ingredientai: Džiovinti vaisiai ir uogos - 300 gramų, Riešutų mišinys - 200 gramų, Citinų sultys - 3 valgomieji šaukštai, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Imbieras, šaknis - 1 centimetras

Ingredientai: Silkės su galvomis - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 50 gramų, Juodieji malti pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Krepšeliai (bemielės tešlos) - 12 vienetų, Krabų lazdelės - 4 vienetai, Citrinos - 0.5 vieneto, Natūralus jogurtas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Varškė - 200 gramų, Majonezas - 3 valgomieji šaukštai, Ridikėliai - 4 vienetai, Česnakai - 1 skiltelė, Žalumynai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Makaronai - 100 gramų, Alyvuogės - 8 vienetai, Sūris - 50 gramų, Pomidorai - 0.5 vieneto, Svogūnai - 0.5 vieneto, Raudonėliai (Oreganas) - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kopūstai - 200 gramų, Pomidoras - 1 vienetas, Actas - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Lavašas - 2 vienetai, Grietinėlė - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Prieskoniai (įvairūs) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakai - 1 skiltelė

Ingredientai: Maskarponės sūris - 250 gramų, Grietinė - 250 mililitrų, Cukraus pudra - 4 valgomieji šaukštai, Vanilinis cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Vyšnių uogienė - 200 mililitrų, Graikiniai riešutai - 1 sauja, Šokoladas - 0.5 vieneto
Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.
Rodyti kitą patarimą