Karšti patiekalai

Ingredientai: Silkės su galvomis - 1 kilogramas, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 50 gramų, Juodieji malti pipirai - 2 žiupsneliai, Lauro lapai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Menkės filė - 400 gramų, Konservuoti kukurūzai - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Žirneliai, šaldyti - 100 gramų, Morkos - 1 vienetas, Paprika - 1 vienetas, Ryžiai - 1 sauja, Citrinos - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Bulvės - 2 kilogramai, Svogūnai - 2 vienetai, Lašinukai - 200 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 0 žiupsnelių

Ingredientai: Kiauliena, faršas - 500 gramų, Daržovės, šaldytos - 300 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 2 skiltelės, Grietinė - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištiena, sparneliai - 800 gramų, Prieskoniai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Cukinija - 1 vienetas, Fermentinis sūris - 100 gramų, Džiūvėsėliai - 3 valgomieji šaukštai, Petražolės - 2 arbatiniai šaukšteliai, Česnakas - 1 skiltelė, Malti juodieji pipirai - 1 žiupsnelis, Sviestas - 25 gramai

Ingredientai: Kiauienos sprandinė - 1 kilogramas, Majonezas MangoMajo - 4 valgomieji šaukštai, Šašlykų prieskoniai - 2 valgomieji šaukštai, Druska - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Kiaulienos kumpis - 1 kilogramas, Vanduo - 1 stiklinė, Svogūnai - 1 vienetas, Actas - 5 valgomieji šaukštai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Lauro lapai - 2 žiupsneliai, Juodi pipirai - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Kalakutienos filė - 1 kilogramas, Majonezas su krapais - 3 valgomieji šaukštai, Prieskoniai paukštienai - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Vištienos faršas - 1 kilogramas, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnai - 1 vienetas, Cukinija, jauna - 0.5 vieneto, Prieskoniai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Bulvės - 1 kilogramas, Svogūnas - 2 galvos, Čiobreliai - 1 saujelė, Alyvuogių aliejus - 150 mililitrų, Druska - 2 arbatiniai šaukšteliai, Juodieji pipirai - 0.5 arbatinio šaukštelio, Česnakas - 3 skiltelės
Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.
Rodyti kitą patarimą