Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Adžika

Adžika
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 10 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pomidorai , 2,5 kilogramo
  • Paprika , 1 kilogramas
  • Morkos , 1 kilogramas
  • Aitrioji paprika , 0,5 kilogramo
  • Actas , 1 stiklinė
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Aliejus , 1 stiklinė
  • Druska , 0,3 stiklinės
  • Česnakai , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Visas daržoves sumalti mėsmale.

  2. Daržoves su prieskoniais ir actu pavirti 10 minučių ir uždaryti užsukamais dangteliais.

  3. Adžika paruošta valgykit žiema vasarą. Skanaus!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Moliūgų pyragas Želė tortas „Vasarėlė“ Faršu įdarytos paprikos Virti sausainiai Morkų pyragas Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!