Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Biguzas

Biguzas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. duona, cukrus, vanduo.

  2. duoną supjaustyti kubeliais ir įdėti į pasaldintą vandenį.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Moliūgų pyragas Faršu įdarytos paprikos Česnakinis padažas kebabams Kepta lašiša folijoje Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!