Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Blyneliai su kremu

Blyneliai su kremu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Kiaušiniai (ne narvuose augintų vištų) , 3 vienetai
  • Pienas , 0,4 litro
  • Alus, kvietinis , 0,1 litro
  • Druska , 3 gramai
  • Cukrus , 30 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Kremui papildomai:
    Cukrus, 125 g.
    Miltai, 50 g.
    Kiaušinių tryniai (ne narvuose užaugintų vištų), 3 vnt.
    Vanilės ankštis, 1 vnt.
    Pienas, 0,5 l.

  2. Blyneliai:
    Miltus supilti į indą, suformuoti “šulinį” ir į jį lėtai supilti pieną. Kiaušinius su cukrumi išplakti, supilti į miltus ir išmaišyti. Kai tešla tamps vientisa, įpilti alyvuogių aliejaus ir alaus. Viską gerai išmaišyti. 30 min - 1 val įdėti į šaldytuvą.

  3. Kremas:
    Vanilės ankštį perpjauti pusiau. Cukrų, kiaušinius ir trynius sudėti į dubenį. Energingai maišyti, kol masė taps vientisa. Sudėti miltus ir vėl viską intensyviai maišyti iki vientisos masės. Pieną užvirti, įdėti vanilės ankštis. Kai pienas pašils, nuimti jį nuo ugnies ir maišant labai iš lėto pilti į bendrą masę. Viską perdėti į virimo puodą ir nuolat maišant kaitinti apie 5 minutes. Perdėti į vėsų indą, uždengti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą. Atvėsinti iki norimos temperatūros.

  4. Iškepti blynelius, patiekti su kremu, papildomai galima pabarstyti cinamonu ar užpilti karamele. Skanaus!

  5. Išmokime gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos adresu: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kulinarijos kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Skanūs varškėčiai Vištos sparneliai visai šeimai Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!