Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykos su meile!"

Bulvių apkepas su lašiša

Bulvių apkepas su lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Patiekalo kaina: 17 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 galvos
  • Lašišos filė, 500 gramų
  • Fermentinis sūris, 200 gramų
  • Prieskoniai, 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Žalumynai (įvairūs), 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais ar skiltelėmis.

  2. Sudėti bulves į kepimo indą. Aliejaus kepimo inde turi būti tiek, kad apsemtų 1 cm indo aukščio.

  3. Bulves pabarstome priekoniais, žalumynais.

  4. Ant bulvių sudedame supjaustytus svogūnus.

  5. Ant svogūnų sudedame prieskoniais ištrintą lašišos filė.

  6. Ant viršaus užbasrtome sutarkuotą surį ir susmuklintus žalumynus.

  7. Kepame 180-190 laipsnių orkaitėje apie 45-50 min.

Receptą atsiuntė Jūratė P.
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sprandinės šašlykas Ypatingieji kotletai Šaltibarščiai Česnakinis padažas kebabams Sūrio padažas makaronams Krabų lazdelių salotos su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!