Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudeniški skanėstai"

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 8 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Špinatai , 1 sauja
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Burokėliai , 1 vienetas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Saulėgrąžos , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!

  2. Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Kukurūzai su medumi Česnakinė višta kimšta daržovėmis Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!