Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykos su meile!"

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Patiekalo kaina: 8 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Špinatai, 1 sauja
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Burokėliai, 1 vienetas
  • Krienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Saulėgrąžos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas. Skanaus!

  2. Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apsinuodijus alkoholiu ar vaistais, padės stipri arbata su pienu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Farširuota višta su pistacijomis Ypatingieji kotletai Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Sūrio padažas makaronams Kepta lašiša folijoje Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!