Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

Česnakinis padažas kebabams

Česnakinis padažas kebabams
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 12 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 250 gramų
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką labai smulkiai sutrinti.

  2. Krapus susmulkinti.

  3. Į jogurtą įmaišyti česnakus, druską ir krapus.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai2
ilona

dar idedi kebabu mesytes ir gaunasi visas kebabas:))))

Ella

Taip, tai labai paprastas bet kartu ir labai puikus padažas. Nuolat jį darausi su keptais įdarytais baklažanais ar cukinijomis. Jo aštrumą galite reguliuoti dedant česnaką, kuo jo daugiau - tuo macniau. Šiaip viskas pagal skonį. Ir į jį aš dar pipirų šiek

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Adžika Grybų ikra Konservuotos cukinijos su paprika Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!