Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Česnakinis padažas kebabams

Česnakinis padažas kebabams
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Patiekalo kaina: 12 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai, 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus, 250 gramų
  • Česnakas, 5 skiltelės
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką labai smulkiai sutrinti.

  2. Krapus susmulkinti.

  3. Į jogurtą įmaišyti česnakus, druską ir krapus.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai2
ilona

dar idedi kebabu mesytes ir gaunasi visas kebabas:))))

Ella

Taip, tai labai paprastas bet kartu ir labai puikus padažas. Nuolat jį darausi su keptais įdarytais baklažanais ar cukinijomis. Jo aštrumą galite reguliuoti dedant česnaką, kuo jo daugiau - tuo macniau. Šiaip viskas pagal skonį. Ir į jį aš dar pipirų šiek

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos cukinijos Moliūgo užkanda Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Bulvių - kopūstų  blynai POMIDORAI SU ŽELE Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!