Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Česnakinis padažas kebabams

Česnakinis padažas kebabams
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 12 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 250 gramų
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką labai smulkiai sutrinti.

  2. Krapus susmulkinti.

  3. Į jogurtą įmaišyti česnakus, druską ir krapus.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai2
ilona

dar idedi kebabu mesytes ir gaunasi visas kebabas:))))

Ella

Taip, tai labai paprastas bet kartu ir labai puikus padažas. Nuolat jį darausi su keptais įdarytais baklažanais ar cukinijomis. Jo aštrumą galite reguliuoti dedant česnaką, kuo jo daugiau - tuo macniau. Šiaip viskas pagal skonį. Ir į jį aš dar pipirų šiek

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta lašiša folijoje Ypatingieji kotletai Pomidorų sriuba su ryžiais Bulvių traškučių užkandis Zrazai su trimis įdarais Tortas „Napoleonas“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!