Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Česnakinis padažas kebabams

Česnakinis padažas kebabams
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 2

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 12 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 250 gramų
  • Česnakas , 5 skiltelės
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką labai smulkiai sutrinti.

  2. Krapus susmulkinti.

  3. Į jogurtą įmaišyti česnakus, druską ir krapus.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai2
ilona

dar idedi kebabu mesytes ir gaunasi visas kebabas:))))

Ella

Taip, tai labai paprastas bet kartu ir labai puikus padažas. Nuolat jį darausi su keptais įdarytais baklažanais ar cukinijomis. Jo aštrumą galite reguliuoti dedant česnaką, kuo jo daugiau - tuo macniau. Šiaip viskas pagal skonį. Ir į jį aš dar pipirų šiek

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
POMIDORAI SU ŽELE Grybų ikra Adžika Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Bulvių traškučių užkandis Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!