Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai

Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai
Rekomenduojame:
Įvertino 23 lankytojai 5

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 10 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukinija , 3 kilogramai
  • Pomidorai , 1 kilogramas
  • Paprika , 3 vienetai
  • Čili pipirai , 1 vienetas
  • Česnakai , 100 gramų
  • Aliejus , 1 stiklinė
  • Actas , 100 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Druska , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus (galima dėti pomidorų padažo 0,5 l), česnaką permalame su mėsmale, dedame druskos, cukraus, pipirų, aliejaus, acto. Išmaišome, viriname 10 - 15 min. Cukiniją supjaustom kubeliais ir suberiame į verdančią masę. Supilstome į iškaitintus stiklainius ir uždarome.

Komentarai5
ITA

Begalo patiko, dar iš pernais dabar užsislėpus 500g stiklainiuką laikau progai, šiemet tikrai virsiu, aliejaus gal truputį mažiau pilčiau su actu, bet daugiau čili, nes trūksta.

Dona

As acto nepilu, nes pomidorai rugsties suteikia ir aliejaus maziau pilu. Skanu tikrai.

aldona

Šias daržoves aš gaminu jau kelintą sezoną. Aliejaus pilu per pusę, na ir acto mažiau, nes iš šių daržovių žemą verdu sriubas. Bulvės ir morkos kai išverda, sukratau 0,5 talpos stiklainį šios mišrainės. Skanu...

genovaite

labai skani misraine visur tinka

fausta

as manau,kad acta reiktu pilti pabaigoje virimo (norejau rasyti,ant pacio galo,bet pamaniau,kad galite ne taip suprasti:))) )

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Moliūgų pyragas Zrazai su trimis įdarais Naminė pica Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!