Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

dziovintu vaisiu pyragas

dziovintu vaisiu pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 110g sviesto,220g cukrus,3 kiausiniu,250g miltu,saukstelio kepimo milteliu,puse saukstelio cinamono,100g razinu,50g graikisku riesutu,50g lazdyno riesutu,50gdziovintu vysniu,100g dziovintu ananasu, 50ml romo

  2. dziovintus vaisius susmulkinti, uzpilti romu ir palaikyti 2 val.Sviestaa issukti su cukrumi,i mase musti po viena kiausini.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais,cinamonu ir suberti i kiausiniu mase gerai ismaisyti,dziovintus vaisius ir riesutus sumaisykite su saukstu miltu ir suberti i paruosta mase gerai ismaisyti.Tesla sukresti i sviestiniu popieriu isklota forma kepti 180 laipsniu temperaturoje 40min.

Komentarai3
jolita vysniauskiene

Vituliuks,as ta buteli romo antri metai turiu,bet jis negaruoja ir nerugsta:)

Vita Macienė

vadinasi dėl šito pyrago teks pirkti butelį romo:)

jolanta kasputienė

na su tiek vaisiu- išties skanu;

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Skanios cukinijos žiemai Žemaičių blynai su faršu Blyneliai su cukinija POMIDORAI SU ŽELE
Reklama
Prisijunk prie mūsų!