Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

dziovintu vaisiu pyragas

dziovintu vaisiu pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 110g sviesto,220g cukrus,3 kiausiniu,250g miltu,saukstelio kepimo milteliu,puse saukstelio cinamono,100g razinu,50g graikisku riesutu,50g lazdyno riesutu,50gdziovintu vysniu,100g dziovintu ananasu, 50ml romo

  2. dziovintus vaisius susmulkinti, uzpilti romu ir palaikyti 2 val.Sviestaa issukti su cukrumi,i mase musti po viena kiausini.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais,cinamonu ir suberti i kiausiniu mase gerai ismaisyti,dziovintus vaisius ir riesutus sumaisykite su saukstu miltu ir suberti i paruosta mase gerai ismaisyti.Tesla sukresti i sviestiniu popieriu isklota forma kepti 180 laipsniu temperaturoje 40min.

Komentarai3
jolita vysniauskiene

Vituliuks,as ta buteli romo antri metai turiu,bet jis negaruoja ir nerugsta:)

Vita Macienė

vadinasi dėl šito pyrago teks pirkti butelį romo:)

jolanta kasputienė

na su tiek vaisiu- išties skanu;

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Greitai paraugti agurkai Marinuotos cukinijos Bulvių - kopūstų  blynai Traškūs vištos sparneliai Marinuotos šparaginės pupelės Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!