Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Kalėdų vaišių stalas"

dziovintu vaisiu pyragas

dziovintu vaisiu pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 110g sviesto,220g cukrus,3 kiausiniu,250g miltu,saukstelio kepimo milteliu,puse saukstelio cinamono,100g razinu,50g graikisku riesutu,50g lazdyno riesutu,50gdziovintu vysniu,100g dziovintu ananasu, 50ml romo

  2. dziovintus vaisius susmulkinti, uzpilti romu ir palaikyti 2 val.Sviestaa issukti su cukrumi,i mase musti po viena kiausini.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais,cinamonu ir suberti i kiausiniu mase gerai ismaisyti,dziovintus vaisius ir riesutus sumaisykite su saukstu miltu ir suberti i paruosta mase gerai ismaisyti.Tesla sukresti i sviestiniu popieriu isklota forma kepti 180 laipsniu temperaturoje 40min.

Komentarai3
jolita vysniauskiene

Vituliuks,as ta buteli romo antri metai turiu,bet jis negaruoja ir nerugsta:)

Vita Macienė

vadinasi dėl šito pyrago teks pirkti butelį romo:)

jolanta kasputienė

na su tiek vaisiu- išties skanu;

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Kepta lašiša folijoje Silkė su cinamonu Silkės užkandėlė Krabų lazdelių suktinukai Krabų lazdelių salotos su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!