Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Prie stalo - su visa šeima!"

Gardus patisono dubuo

Gardus patisono dubuo
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Patisonas , 1 vienetas
  • Spanguolės , 100 gramų
  • Medus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles perrinkite, jei reikia, perliekite vandeniu ir sutrinkite. Į spanguoles dėkite medų ir palaikykite, kad išsiskirtų sulčių.

  2. Tuo metu patisoną nuplaukite ir padalinkite į dvi nevienodas dalis. Viena bus dubenėlis, o kita - jos dangtelis.

  3. Išskobkite patisono minkštimą ir jį supjaustykite kubeliais ar rutulėliais. Į patisono kevalą krėskite spanguolių ir medaus mišinį ir berkite patisono gabalėlius.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Česnakinis padažas kebabams Ypatingieji kotletai Zrazai su trimis įdarais Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!