Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykos su meile!"

Gardus patisono dubuo

Gardus patisono dubuo
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Patisonas, 1 vienetas
  • Spanguolės, 100 gramų
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles perrinkite, jei reikia, perliekite vandeniu ir sutrinkite. Į spanguoles dėkite medų ir palaikykite, kad išsiskirtų sulčių.

  2. Tuo metu patisoną nuplaukite ir padalinkite į dvi nevienodas dalis. Viena bus dubenėlis, o kita - jos dangtelis.

  3. Išskobkite patisono minkštimą ir jį supjaustykite kubeliais ar rutulėliais. Į patisono kevalą krėskite spanguolių ir medaus mišinį ir berkite patisono gabalėlius.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė pyragas Velykinės salotos Kepta lašiša folijoje Pikantiškos salotos Velykinė ,,PASCHA" Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!