Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausi šeimos patiekalai"

Gardus patisono dubuo

Gardus patisono dubuo
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Patisonas, 1 vienetas
  • Spanguolės, 100 gramų
  • Medus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles perrinkite, jei reikia, perliekite vandeniu ir sutrinkite. Į spanguoles dėkite medų ir palaikykite, kad išsiskirtų sulčių.

  2. Tuo metu patisoną nuplaukite ir padalinkite į dvi nevienodas dalis. Viena bus dubenėlis, o kita - jos dangtelis.

  3. Išskobkite patisono minkštimą ir jį supjaustykite kubeliais ar rutulėliais. Į patisono kevalą krėskite spanguolių ir medaus mišinį ir berkite patisono gabalėlius.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kalafiorų blynai Skanios cukinijos žiemai Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Tinginys – sausaininis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!