Grybų padažas
- Grybai , 300 gramų
- Svogūnai , 1 galva
- Sviestas , 25 gramai
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Grietinė , 200 mililitrų
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Ant sviesto pakepiname susmulkintą svogūną. (3-5 min.)
Kartu su svogūnais pakepiname ir susmulkintus grybus.
Pabarstome druska. Gerai išmaišome.
Ant aliejaus pakepiname miltus 2 min. ir supilame į grybų padažą.
Sudedame grietinę ir gerai išmaišome.
Troškiname ant keptuvės dar 5 min.
- Komentuoti

300g grybų su 25g sviesto tikrai nekepa, o ir patys grybai net į keptuvę netilpo. Beje, čia reikia dviejų keptuvių, kur antroje būtų kepami du šaukštai miltų aliejuje, o pirmoje viskas kepama svieste? Skamba neharmoningai. Receptas vertas 2 iš 5, mano gal

Grybai prieš kepimą išvirti? Ar tai pievagrybiai?
Panašūs receptai
Daugiau receptųZomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.
Rodyti kitą patarimą