Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Jautienos kepsniai

Jautienos kepsniai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Svogūnai, 2 galvos
  • Druska, 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Jautienos išpjova, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir pamušame su virtuviniu plaktuku.

  2. Mėsą įtriname druska ir pipirais.

  3. Svogūnus supjaustome žiedais ir sudedame ant mėsos.

  4. Sandariai uždarome ir marinuojame apie 1h.

  5. Po to kepsnius sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 1 h (180 laipsnių).

  6. Gaunasi minkšti ir skanūs.

Receptą atsiuntė Fausta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Greitai paraugti agurkai POMIDORAI SU ŽELE Įdaryti makaronų vamzdeliai Skanūs varškėčiai Marinuotos cukinijos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!