Greita paieška
Receptai
Apklausa
Kokie pietūs Jus pradžiugintų labiausiai?
Draugai
Konkursas "Rudens gėrybės"

jautienos suktinukai

jautienos suktinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 8jautienos ispjovos ploni gabaliukai(juosteles)Paprikos milteliai,druska pipirai. Garstyciu indelis. 10 nedideliu raugintu agurku. 200g rukytu lasinuku. 3 dideli svogunai. Raudono sauso vyno, padazo tirstiklio(arba truputis miltu) 2valg.sauk. sviesto

  2. Jautienos juosteles istepame gausiai garstyciomis. Tada apibarstome prieskoniais. Smulkiais kvadrateliais supjaustome svoguna,lasinukus ir agurkus. Juos dedame ant jautienos ir ja paskui suvyniojame. Kad suktinukas neisirtu susmeigiame galus smeigtukais,ar aprisame siulu. Tada i puoda dedame 2 saukstus sviesto ir suktinukus. Jie truputeli apskrunda.Tada i puoda pilame vandens tuputi ir raudona vyna,kad butu skyscio mazdaug iki puses suktinuku,ar truputi daugiau. Ir taip juos ant vidutines ugnies troskiname ir verdame apie pusantros valandos. Tada i padaza dedame padazo tirstikli arba miltus. Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Adžika Čenakai Moliūgų pyragas POMIDORŲ SULTYS Žemaičių blynai su faršu Kepta lašiša folijoje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!