Kepta žuvis marinate
- Morkos , 100 gramų
- Svogūnai , 80 gramų
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Kvapieji pipirai , 6 vienetai
- Gvazdikėliai , 2 vienetai
- Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Actas , 1 valgomasis šaukštas
- Miltai , 1 stiklinė
- Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Žuvies filė , 1 kilogramas
Žuvį iškepame tešloje: kiaušinis, miltai, prieskoniai žuviai, vanduo, tešla turėtu būti tirštoka.
Marinatas: užverdame vandens 0.5 litro. Paskui dedame pjaustytas morkas kubeliais, svogūnus kubeliais, lauro lapus, kvapuosius pipirus, gvazdikėlius, druską, cukrų ir actą. Turi būti saldžiarūkštis. Galiausiai malto cinamono puse arbatinio saukstelio.
Kai viskas sudėta virti 5 min. Padėti marinatą atvėsti, paskui per smulkų sietelį perkošti.
Į gilesnę lėkštę dedame iškeptą žuvį ir užpilame marinatu. Taip žuvis marinate gali išbūti ir ilgesnį laiką 2 - 3 d. Skanaus.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.
Rodyti kitą patarimą