Greita paieška
Receptai
Draugai

Keptas upėtakis

Keptas upėtakis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Upėtakis , 2 gabalai
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Juodieji pipirai
  • Baltieji pipirai
  • Druska
  • Alyvuogių aliejus
  • Bulvės , 6 vienetai
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:

Žuvies gabalus nuplauti, nusausinti, išspausti ant jų pusės citrinos sulčių, barstyti pipirų ir druskos. Leisti marinuotis apie 30 - 60 minučių. Tada žuvį sudėti apkepti į įkaitintą aliejų (iš abiejų pusių). Bulves nuskusti, nuplauti supjaustyti griežinėliais. Į kepimo skardą sudėti apkeptą žuvį ir bulves (jas apšlakstyti aliejumi). Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Paprasta, bet labai skanu!

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Šviežių kopūstų sriuba Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!