Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausi šeimos patiekalai"

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta, 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Medus, 3,5 valgomojo šaukšto
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką iš vakaro ištriname prieskoniais, druska, česnakais, medumi, cinamonu.

  2. Prieš dėdami kepti ant viščiuko viršaus uždedame foliją, kepame orkaitėje.

  3. Prieš kepimo pabaigą apie 10 min nuimame foliją. Viščiukas bus apskrudęs ir pikantiško skonio, puikiai tinkantis Velykiniams stalui :)

Receptą atsiuntė Vesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Sotusis pyragas su rūkyta dešra Ypatingieji kotletai Sūrio padažas makaronams Naminė pica Kepta cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!