Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui

Keptas viščiukas su medumi Velykų stalui
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 25 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Višta, 1 vienetas
  • Prieskoniai paukštienai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Medus, 3,5 valgomojo šaukšto
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Viščiuką iš vakaro ištriname prieskoniais, druska, česnakais, medumi, cinamonu.

  2. Prieš dėdami kepti ant viščiuko viršaus uždedame foliją, kepame orkaitėje.

  3. Prieš kepimo pabaigą apie 10 min nuimame foliją. Viščiukas bus apskrudęs ir pikantiško skonio, puikiai tinkantis Velykiniams stalui :)

Receptą atsiuntė Vesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Skanūs varškėčiai Skanios cukinijos žiemai Žemaičių blynai su faršu Moliūgo užkanda Greitai paraugti agurkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!