Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Kiaulienos kumpis keptas savo sultyse

Kiaulienos kumpis keptas savo sultyse
Rekomenduojame:
Įvertino 20 lankytojų 9

Gaminimo instrukcija:
  1. apie 800 gramų kiaulienos kumpio mėsos, "Vorčesterio" padažo, poros skiltelių česnako, universalių prieskonių, bei kt. prieskonių pagal kiekvieno skonį,tinkančių kiaulienos mėsytei:)

  2. Mėsytę perpjaunu į du atskirus gabalėlius(taip minkščiau iškepa), gausiai apšlakstau "Vorčesterio" padažu, sudedu supjaustytą česnaką, universalius prieskonius bei prieskonius mėsai ir apie porą valandų leidžiu pasistovėt. Tuomet pasimarinavusius mėsos gabaliukus dedu į kepimo rankovę ir į orkaitę. Kepu apie pusantros valandos. Žodžiu mėsa kepdama "rankovėje" paleidžia savo sultis ir būna minkštutė...Skanauti su virtomis bulvėmis, mėgstamomis salotomis,krienais arba garstyčiomis!!!!!

Komentarai9
Vidas Golotylecas

O as savo zmona pamaloninsiu siuo nuostabiu patiekalu.

Vita Macienė

stengiuosi karts nuo karto pamaloninti savo gaminamu maistu:)

jolanta kasputienė

na jei taip visalaik maitini savo vyrą -tai geresnės šeimininkės tikrai nesuras :)))

jolanta kasputienė

na tikrai dažnai kepu tai tikrai liuks..;)

Žibutė Ubavičienė

niam niam...

nijole

Kaip gražu, kaip iš pasakos knygutės

daivulė

na skaniai atrodo.

Vita Macienė

Kadangi tikrų krienų neturėjau, tai savo sultyse keptą mėsytę pagardinau krienų kremu:)

Vita Macienė

pamiršau paminėti, kad tiekdama mėsytę, ją supjaustau riekutėmis:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Daržovių salotos POMIDORAI SU ŽELE Grybų užkepėlė Makaronų vamzdelių apkepas Faršu įdarytos paprikos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!