Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Lengvos ir gaivios salotos

Lengvos ir gaivios salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. salotu (naudojau Lollo Bionda);
    aisbergo;
    morkos;
    agurko (naudojau aguroti);
    ridikeliu;
    svoguno laisku;
    citrinos;
    druskos.

  2. aisberga stambiai supjaustyti, morka sutarkuoti. ridikelius ir agurka supjaustyti griezineliais (arba pusiniais griezineliais jei agurotis), suplesyti salotu lapus. viska ismaisyti, paskaninti citrinu sultimis ir druska. uzbarstyti smulkiai pjaustytu svoguno laisku ir galite megautis pavasarinemis salotomis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvinės bandelės Kepta lašiša folijoje Vištos sparneliai visai šeimai Skaniausias šokoladinis pyragas Čenakai Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!