Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Lengvos ir gaivios salotos

Lengvos ir gaivios salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. salotu (naudojau Lollo Bionda);
    aisbergo;
    morkos;
    agurko (naudojau aguroti);
    ridikeliu;
    svoguno laisku;
    citrinos;
    druskos.

  2. aisberga stambiai supjaustyti, morka sutarkuoti. ridikelius ir agurka supjaustyti griezineliais (arba pusiniais griezineliais jei agurotis), suplesyti salotu lapus. viska ismaisyti, paskaninti citrinu sultimis ir druska. uzbarstyti smulkiai pjaustytu svoguno laisku ir galite megautis pavasarinemis salotomis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Pikantiški vištienos kepsneliai Želė tortas „Vasarėlė“ Bulvių ir daržovių apkepas Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Ypatingieji kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!