Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Prie stalo - su visa šeima!"

Lengvos ir gaivios salotos

Lengvos ir gaivios salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. salotu (naudojau Lollo Bionda);
    aisbergo;
    morkos;
    agurko (naudojau aguroti);
    ridikeliu;
    svoguno laisku;
    citrinos;
    druskos.

  2. aisberga stambiai supjaustyti, morka sutarkuoti. ridikelius ir agurka supjaustyti griezineliais (arba pusiniais griezineliais jei agurotis), suplesyti salotu lapus. viska ismaisyti, paskaninti citrinu sultimis ir druska. uzbarstyti smulkiai pjaustytu svoguno laisku ir galite megautis pavasarinemis salotomis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Baltiminis kokteilis Naminė pica Vištiena kinietiškai Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!