Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 31 lankytojas

Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Patiekalo kaina: 10 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai, 160 gramų
  • Pienas, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 15 gramų
  • Sviestas, 10 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Į įkaitintą ir sviestu išteptą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.

  3. Lietinį apkepkite iš abiejų pusių.

  4. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastikiniai langai nustos rasoti, jei vėdinsite laiku patalpas ir nelaikysite namuose didelės drėgmės. Taip pat jie gali rasoti, jei prie langų nevyksta oro cirkuliacija dėl užuolaidų, gėlių vazonų ir kitų trigdžių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Skanios cukinijos žiemai Krabų lazdelių salotos su kukurūzais Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Vaškėčiai su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!