Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudeniški skanėstai"

Makaronai su vištų širdutėmis

Makaronai su vištų širdutėmis
Makaronai su vištų širdutėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 17 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Makaronai , 500 gramų
  • Vištų širdelės , 400 gramų
  • Apelsinų sultys , 200 mililitrų
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Vištienos sultinys , 400 mililitrų
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorų sultys , 4 valgomieji šaukštai
  • Krapai, smulkinti , 1 sauja
  • Pipirai, juodieji , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištų širdutes užpilti sultiniu, sudėti lauro lapelius ir virti apie 15-20 min.

  2. Vištų širdutes nusausinti ir perpjauti per pusę. Sultinio neišpilti, išbriebti lauro lapelius ir padėti; mums jo dar reikės.

  3. Vištų širdutes užpilti apelsinų sultimis ir palaikyti 15 min.

  4. Pakepinti susmulkintus svogūnus.

  5. Į keptuvę, kur troškinasi svogūnai, sudėti vištienos širdutes, supilti ir apelsinų sultis.

  6. Įpilti pomidorų sulčių, įberti prieskonių, miltų ir išmaišyti. Kaitinti ant mažos ugnies 5 min.

  7. Grietinėlę išplakti su druska, krapais. Supilti sultinį ir išmaišyti.

  8. Makaronus išvirti ir nusausinti.

  9. Makaronus sumaišyti su vištų širdutėmis ir grietinėlės padažu.

  10. Skanaus!

Receptą atsiuntė Rimantė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Zrazai su trimis įdarais Vištiena kinietiškai Čenakai Bulvių traškučių užkandis Kepta žuvis su grybais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!