Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausi šeimos patiekalai"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 24 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus, 150 mililitrų
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas), 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Šafranas, 2 žiupsneliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti kopūstai Cukinija žiemai "Donecko" Zrazai su trimis įdarais Saldžiarūgštė kiauliena Kepta lašiša folijoje Keksas iš kondensuoto pieno
Reklama
Prisijunk prie mūsų!