Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 24 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus, 150 mililitrų
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas), 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Šafranas, 2 žiupsneliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skanios cukinijos žiemai Naminė pica POMIDORAI SU ŽELE Šaltibarščiai Moliūgo užkanda Bulvių - kopūstų  blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!