Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykos su meile!"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 24 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus, 150 mililitrų
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas), 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Šafranas, 2 žiupsneliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Močiutės bandelės Krevetės grietinėlės padaže Skanulio Armėniškas šašlykas Mineralinis šašlykas Naminė pica Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...
Reklama
Prisijunk prie mūsų!