Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Skaniausi gardumynai"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 24 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus , 150 mililitrų
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas , 100 mililitrų
  • Aliejus , 50 mililitrų
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Šafranas , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krabų lazdelių salotos su ryžiais Pyragas  "Angelo ašara" Sluoksniuotos tuno salotos Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!