Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Šv. Velykos su meile!"

Marinuotos vištienos blauzdelės

Marinuotos vištienos blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Patiekalo kaina: 24 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Aliejus, 150 mililitrų
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Paprikos milteliai, 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas), 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
  • Baltas vynas, 100 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Šafranas, 2 žiupsneliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.

  2. Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.

  3. Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.

  4. Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.

  5. Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvies vyniotinis Želė pyragas Salotos su marinuotais pievagrybiais Velykiniai margučiai Tradicinis tinginys Pikantiškos salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!