Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudeniški skanėstai"

Miltiniai blynai

Miltiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 21 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
Blynams:
  • Miltai , 200 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo miltliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, druska ir pienu.

  2. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius, kad neliktų gumulėlių.

  3. Kiaušinių baltymus išplakti iki putų ir įmaišyti į tešlą.

  4. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti kaip įprasta blynus.

  5. Kiekvieną blyno pusę apkepo to 2-3 minutes ant mažo kaitrumo ugnies. Versti kiekvieną blyną tik po vieną kartą.

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Moliūgų pyragas Kepta žuvis su grybais Naminė pica Kepta lašiša folijoje Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!