Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Miltiniai blynai

Miltiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 21 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
Blynams:
  • Miltai , 200 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo miltliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakti kiaušinių trynius su cukrumi, druska ir pienu.

  2. Įmaišyti miltus, kepimo miltelius, kad neliktų gumulėlių.

  3. Kiaušinių baltymus išplakti iki putų ir įmaišyti į tešlą.

  4. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti kaip įprasta blynus.

  5. Kiekvieną blyno pusę apkepo to 2-3 minutes ant mažo kaitrumo ugnies. Versti kiekvieną blyną tik po vieną kartą.

Receptą atsiuntė Janina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tortas su karamele ir riešutais Pikantiški vištienos kepsneliai Čenakai Faršu įdarytos paprikos Ypatingieji kotletai Čičinsko kepsnys
Reklama
Prisijunk prie mūsų!