Miltiniai blynai
- Miltai , 2 stiklinės
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas , 2 stiklinės
- Druska , 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai , 2 vienetai
Visus produktus sudėti į dubenėlį ir gerai išmaišyti.
Pieno reikia pilti tiek, kad tirštumas būtų tinkamas blynams, tirštesnės grietinėlės konsistencijos. Pilti tešlą į keptuvę ir apkepti kiekvieną blyną iš abiejų pusių.
- Komentuoti

Keisti tie blynai

nu tikrai labai skanus tie krosasantai

:D

reikia aliejaus?

Kokie skanus <3 o kvapas tiesiog privercia paragaut ^^

skanu net lb

Niam...Niam...Blynai liux :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųJei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.
Rodyti kitą patarimą