Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausi šeimos patiekalai"

Obuolių ir persikų pyragas

Obuolių ir persikų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Patiekalo kaina: 16 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Persikai, 6 vienetai
  • Sviestas, 150 gramų
  • Miltai, 25 gramai
  • Vanduo, 60 mililitrų
  • Rudas cukrus, 100 gramų
  • Baltas cukrus, 50 gramų
  • Tešlos lakštas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš obuolių išimti sėklytes, iš persikų - kaulus, vaisius supjaustyti skiltelėmis.

  2. Puode ištirpinti sviestą, suberti miltus ir supylus vandenį viską išmaišyti. Į sviestą supilti cukrų, gerai išmaišyti. Virti kol cukrus ištirps.

  3. Kepimo skardą iškloti tešla. Į paruoštą kepimo skardą suberti vaisius ir užpilti padažą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė Daiva
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Blyneliai su cukinija Varškės Velykų kiaušiniai Žemaičių blynai su faršu Traškus vištienos šnicelis Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuoti kopūstai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!