Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Prie stalo - su visa šeima!"

Obuolių ir persikų pyragas

Obuolių ir persikų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 16 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Persikai , 6 vienetai
  • Sviestas , 150 gramų
  • Miltai , 25 gramai
  • Vanduo , 60 mililitrų
  • Rudas cukrus , 100 gramų
  • Baltas cukrus , 50 gramų
  • Tešlos lakštas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš obuolių išimti sėklytes, iš persikų - kaulus, vaisius supjaustyti skiltelėmis.

  2. Puode ištirpinti sviestą, suberti miltus ir supylus vandenį viską išmaišyti. Į sviestą supilti cukrų, gerai išmaišyti. Virti kol cukrus ištirps.

  3. Kepimo skardą iškloti tešla. Į paruoštą kepimo skardą suberti vaisius ir užpilti padažą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė Daiva
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Virtos “gėlytės” Krevetės grietinėlės padaže Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Skanūs varškėčiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!