Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Obuolių ir persikų pyragas

Obuolių ir persikų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 16 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Persikai , 6 vienetai
  • Sviestas , 150 gramų
  • Miltai , 25 gramai
  • Vanduo , 60 mililitrų
  • Rudas cukrus , 100 gramų
  • Baltas cukrus , 50 gramų
  • Tešlos lakštas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš obuolių išimti sėklytes, iš persikų - kaulus, vaisius supjaustyti skiltelėmis.

  2. Puode ištirpinti sviestą, suberti miltus ir supylus vandenį viską išmaišyti. Į sviestą supilti cukrų, gerai išmaišyti. Virti kol cukrus ištirps.

  3. Kepimo skardą iškloti tešla. Į paruoštą kepimo skardą suberti vaisius ir užpilti padažą. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 50 min.

Receptą atsiuntė Daiva
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardžioji Mildos užkepėlė Adžika Žemaičių blynai su faršu Blyneliai su cukinija Želė tortas „Vasarėlė“ Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!