Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mėgstamiausi šeimos patiekalai"

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinoje
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Patiekalo kaina: 22 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo, 2 litrai
  • Želatina, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 4 valgomieji šaukštai
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Pomidorai
  • Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  2. Į stiklainiukus sluoksniais dedame svogūnus (supjaustytus pusžiedžiais), pomidorus (mažesnius visus, o didesnius, perpjautus pusiau), vėl svogūnus - pomidorus - svogūnus.

  3. Stiklainiukus sudedame į puodą ir užpilame marinatu.

  4. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius (bet ne iki pat viršaus, kad vandens iš puodo nepribėgtų į stiklainius) ir kaitiname 15 minučių. Tada stiklainius išimame ir užsukame.

Receptą atsiuntė Jūratė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skanios cukinijos žiemai Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Cukinija žiemai "Donecko" Bulviniai vėdarai Lietiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!