Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinoje
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Patiekalo kaina: 22 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo, 2 litrai
  • Želatina, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska, 4 valgomieji šaukštai
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Pomidorai
  • Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  2. Į stiklainiukus sluoksniais dedame svogūnus (supjaustytus pusžiedžiais), pomidorus (mažesnius visus, o didesnius, perpjautus pusiau), vėl svogūnus - pomidorus - svogūnus.

  3. Stiklainiukus sudedame į puodą ir užpilame marinatu.

  4. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius (bet ne iki pat viršaus, kad vandens iš puodo nepribėgtų į stiklainius) ir kaitiname 15 minučių. Tada stiklainius išimame ir užsukame.

Receptą atsiuntė Jūratė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorai želatinoje Marinuotos šparaginės pupelės POMIDORAI SU ŽELE Skrudinti sumuštiniai su aviečių džemu Cukinija žiemai "Donecko" Konservuotos cukinijos su paprika
Reklama
Prisijunk prie mūsų!