Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Pomidorai želatinoje

Pomidorai želatinoje
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 22 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 2 litrai
  • Želatina , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 4 valgomieji šaukštai
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
  • Pomidorai
  • Svogūnai
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  2. Į stiklainiukus sluoksniais dedame svogūnus (supjaustytus pusžiedžiais), pomidorus (mažesnius visus, o didesnius, perpjautus pusiau), vėl svogūnus - pomidorus - svogūnus.

  3. Stiklainiukus sudedame į puodą ir užpilame marinatu.

  4. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius (bet ne iki pat viršaus, kad vandens iš puodo nepribėgtų į stiklainius) ir kaitiname 15 minučių. Tada stiklainius išimame ir užsukame.

Receptą atsiuntė Jūratė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Zrazai su trimis įdarais Vištiena kinietiškai Kepta lašiša folijoje Skanūs varškėčiai Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!