Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Prancūziški blyneliai

Prancūziški blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 5 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 0,8 stiklinės
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilės ekstraktas , 0,2 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną.

  2. Jam užvirus, sudėkite sviestą.

  3. Pasirinktame inde sumaišykite sausuosius ingredientus.

  4. Kitame inde išplakite kiaušinius.

  5. Po truputėlį įmaišykite sausąjį mišinį į išplaktus kiaušinius.

  6. Vis maišydami, supilkite pieną su sviestu.

  7. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite lietinius.

  8. Įdarui galite pasirinkti tai, ką labiausiai mėgstate - citrinų sultis su cukrumi, uogienę, šokoladinį kremą su bananais, medų su riešutais ar kt.

  9. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Plikyti sausainiai SVARAINIŲ SIRUPAS Lašišos kotletai Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!