Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Prancūziški blyneliai

Prancūziški blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 5 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 0,8 stiklinės
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilės ekstraktas , 0,2 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną.

  2. Jam užvirus, sudėkite sviestą.

  3. Pasirinktame inde sumaišykite sausuosius ingredientus.

  4. Kitame inde išplakite kiaušinius.

  5. Po truputėlį įmaišykite sausąjį mišinį į išplaktus kiaušinius.

  6. Vis maišydami, supilkite pieną su sviestu.

  7. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite lietinius.

  8. Įdarui galite pasirinkti tai, ką labiausiai mėgstate - citrinų sultis su cukrumi, uogienę, šokoladinį kremą su bananais, medų su riešutais ar kt.

  9. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Kepti brokoliai su citrinų padažu Čenakai Kepta lašiša folijoje Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!