Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Prancūziški blyneliai

Prancūziški blyneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 5 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 0,8 stiklinės
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilės ekstraktas , 0,2 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Užvirinkite pieną.

  2. Jam užvirus, sudėkite sviestą.

  3. Pasirinktame inde sumaišykite sausuosius ingredientus.

  4. Kitame inde išplakite kiaušinius.

  5. Po truputėlį įmaišykite sausąjį mišinį į išplaktus kiaušinius.

  6. Vis maišydami, supilkite pieną su sviestu.

  7. Įkaitinkite keptuvę ir kepkite lietinius.

  8. Įdarui galite pasirinkti tai, ką labiausiai mėgstate - citrinų sultis su cukrumi, uogienę, šokoladinį kremą su bananais, medų su riešutais ar kt.

  9. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta lašiša folijoje Ypatingieji kotletai Naminė pica Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Tortas „Napoleonas“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!