Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Sriuba "Gaspačio"

Sriuba "Gaspačio"
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Gaminimo instrukcija:
  1. 6 prinokę pomidorai
    1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
    1 agurkas
    1 raudona (arba žalia) paprika
    2 saliero stiebeliai, susmulkinti
    1-2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių
    2 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų
    1 skiltelė česnako, susmulkinta
    0,25 puodelio raudonojo vyno acto
    0,25 puodelio alyvų aliejaus
    2 šaukštai citrinos sulčių
    2 šaukšteliai cukraus
    4 puodeliai pomidorų sulčių
    1 šaukštelis Vorčesterio padažo
    keli lašai Tabasco padažo, druskos, pipirų

  2. Pomidorus nulupkite ir susmulkinkite.Agurką nulupkite ir, išėmę sėklas, susmulkinkite.Paprikas, išėmę sėklas, susmulkinkite.Visus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą arba maišytuvą (blenderį). Smulkinkite iki norimos konsistensijos.Sudėkite į nemetalinį indą, sandariai uždenkite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai, leisdami skoniams susimaišyti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Kepta lašiša folijoje Žemaičių blynai su faršu Grybų užkepėlė Miltiniai blynai Sausainiai Helovinui
Reklama
Prisijunk prie mūsų!