Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Šviežių kopūstų salotos su morkomis

Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė
    1/2 citrinos sultys
    1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos
    100 g grietinės
    2-3 šviežios morkos petražolių lapelių

  2. Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų. Atsiradusį skystį nusemiame. Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarstome tarkuotomis morkomis, puošiame petražolių lapeliais ir tiekiame.
    Skanaus...

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių traškučių užkandis Skanūs varškėčiai Čenakai Zrazai su trimis įdarais Krevetės grietinėlės padaže Tortas „Napoleonas“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!