Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Mano kulinariniai šedevrai"

Šviežių kopūstų salotos su morkomis

Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė
    1/2 citrinos sultys
    1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos
    100 g grietinės
    2-3 šviežios morkos petražolių lapelių

  2. Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų. Atsiradusį skystį nusemiame. Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarstome tarkuotomis morkomis, puošiame petražolių lapeliais ir tiekiame.
    Skanaus...

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Daržovių salotos Čenakai Faršu įdarytos paprikos Naminė pica POMIDORAI SU ŽELE
Reklama
Prisijunk prie mūsų!