Greita paieška
Receptai
Draugai
Troškintos kiaulienos kepenėlės
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Kepenėlės , 1 kilogramas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
- Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Kepenėles supjaustome ir paprieskoniuojame. Įpylę aliejaus į keptuvę gražiai apkepame.
Tada sudedame į puodą ir užpylę truputį vandens patroškiname apie 15 min. Sudedame svogūnus ir miltus.
Gerai išmaisome. Sudedame grietinę ir dar 2 minutes patroškiname. Skanaus.
Receptą atsiuntė Rimante
Komentarai2
- Komentuoti
albinas

tai jus viska normaliai galit parasyti, kaip daroma? kodel neparasote kad pirmiausia kepenys reikia pamirkyti piene ...
Inga

Labai tinka morkos pakept ir svoguna valgyti su burokeliu salotom ir bulvem
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!