Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Vištienos file kepsnys

Vištienos file kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištos filė , 400 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 10 gramų
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejaus , 10 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.

  2. Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Naminė pica Moliūgų pyragas Užkandėlė prie alaus (Helovinui) Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!