Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Vištienos file kepsnys

Vištienos file kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištos filė , 400 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 10 gramų
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejaus , 10 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.

  2. Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Donata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvinės bandelės Žemaičių blynai su faršu Krevetės grietinėlės padaže Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Pyragas be kiaušinių
Reklama
Prisijunk prie mūsų!