Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Rudeniški skanėstai"

Vištienos širdelių guliašas

Vištienos širdelių guliašas
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų 2

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g vištienos širdelių, 2 vidutinio dydžio morkų, svogūno galvutės, pieno arba grietinėlės, mėgiamų prieskonių, druskytės, miltų padažui, šiek tiek sviesto(jeigu padažą gaminu su pienu, o ne su grietinėle, pomidorų padažo(nebūtinai)


  2. Širdeles supjaustau per puse, didesnes-į tris dalis ir palieku kuriam laikui pamerktas vandenyje. Užpylusi švarų vandenį širdeles su prieskoniais verdu apie 45-50 min., o tuo tarpu keptuvėje su sviestu pakepinu burokine tarka sutarkuotas morkas, bei smulkiai supjaustytą svogūną, dedu miltų, pilu pieno, paskaninu pomidorų padažu ir į keptuvėje paruoštą padažą sudedu jau išvirusias širdeles, bei dar patroškinu apie 10 min. Skanu su bulvių košyte bei šviežiomis daržovių salotomis:)


Komentarai2
linute

labai skanu,jau ne pirma karta gaminu :)

tomas

skanu skanu :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės, verdamos sūdytame vandenyje, netenka apie 70% vitaminų, todėl jas geriau sūdykite baigiant virti.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pikantiški vištienos kepsneliai Bulvių traškučių užkandis Žemaičių blynai su faršu Tradicinis tinginys Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Vištiena kinietiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!