Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Gardžiausias mėsos patiekalas"

Žalių kopūstų salotos žiemai

Žalių kopūstų salotos žiemai
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų 6

Gaminimo instrukcija:
  1. 5 kg kopūstų, 1 kg morkų, 1 kg svogūnų, 1 kg raudonųjų paprikų, 350 g cukraus, 0,5 l acto, 0,5 l aliejaus, 4 valgomieji šaukštai druskos, pipirų.

  2. Morkas, kopūstus sutarkuoju, svogūnus supjaustau griežinėliais, paprikas-kubeliais. Sudėjus likusius produktus viską išmaišau ir paslėgiu 12 val.Paskui sudedu į stiklainius ir uždarau dangteliais. Kadangi pas mus sklepas gan šiltas, tai mišrainę laikau šaldytuve. Puikiai tinka prie mėsytės:)

 
 
Komentarai6
jurate

ar butinos paprikos,as ju nemegstu:(

Administrator

megstu kopustu saloteles tikrai

Vita Macienė

tai žinoma, ko laukti:)salotytės tikrai labai gaivios...

Administrator

labai greit ir suvartociau matyt ;)))

Vita Macienė

ne marinato aš nekaitinu:)Šios salotytės tinkamos daugiau greitesniam vartojimui...

nijole

Ar marinato nereikia kaitinti?

Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Bulvių ir daržovių apkepas Ypatingieji kotletai Zrazai su trimis įdarais Plikyti sausainiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!