Greita paieška
Receptai
Draugai
Konkursas "Prie stalo - su visa šeima!"

Žalių kopūstų salotos žiemai

Žalių kopūstų salotos žiemai
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 6

Gaminimo instrukcija:
  1. 5 kg kopūstų, 1 kg morkų, 1 kg svogūnų, 1 kg raudonųjų paprikų, 350 g cukraus, 0,5 l acto, 0,5 l aliejaus, 4 valgomieji šaukštai druskos, pipirų.

  2. Morkas, kopūstus sutarkuoju, svogūnus supjaustau griežinėliais, paprikas-kubeliais. Sudėjus likusius produktus viską išmaišau ir paslėgiu 12 val.Paskui sudedu į stiklainius ir uždarau dangteliais. Kadangi pas mus sklepas gan šiltas, tai mišrainę laikau šaldytuve. Puikiai tinka prie mėsytės:)

 
 
Komentarai6
jurate

ar butinos paprikos,as ju nemegstu:(

Administrator

megstu kopustu saloteles tikrai

Vita Macienė

tai žinoma, ko laukti:)salotytės tikrai labai gaivios...

Administrator

labai greit ir suvartociau matyt ;)))

Vita Macienė

ne marinato aš nekaitinu:)Šios salotytės tinkamos daugiau greitesniam vartojimui...

nijole

Ar marinato nereikia kaitinti?

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Česnakinis padažas kebabams Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta lašiša folijoje Sūrio padažas makaronams Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!