Greita paieška
Receptai
Draugai
Žmogeliukas ir ežiukai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Morkos , 3 vienetai
- Česnakai , 3 skiltelės
- Imbiero šaknis , 1 centimetras
- Sviestas , 50 gramų
Apvoliojimui:
- Džiūvėsėliai , 100 gramų
Mėsai:
- Vištienos faršas , 500 gramų
- Prieskoniai paukštienai , 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Akcijos.lt - pirk ingredientus su nuolaida.
Gaminimo instrukcija:
Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolą, miltus, pagal skonį paukštienos prieskonių, druskos, išminkyti.
Sutarkuoti morkas, įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero ir česnako, įberti trupučiuką druskos, bei aptroškinti keptuvėje ant minimalaus sviesto kiekio.
Iš faršo formuoti paplotėlius. Į jų vidų dėti po šaukštą morkų ir formuoti „ ežiukus“.
Apvoliotus džiūvėsiuose papuošti „spygliukais“ iš morkų, įstatyti „akytes“, ,,nosytes''. Orkaitėje kepti pusvalandį. Patiekti su ,,žmogeliuku'', suformuotu iš bulvių košės. Galima įdėti mėgstamų daržovių. Skanaus!
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!