Straipsniai
Greita paieška
Receptai
Draugai

Gal taurę vyno?

2012-08-23 13:14:10
Spausdinti Komentarai     Teksto dydis
Gal taurę vyno?

Vynas geriamas jau nuo senų laikų. Šio gėrimo gaminimo paslaptys jau seniai tobulinamos. Ne ką mažiaus svarbios ir taurės, iš kurių  vynas yra geriamas. Tinkamos taurės atskeidžia ne tik vyno skonį, bet ir puošia šventinį stalą. Ar teko gerti vyną iš tokių įspūdingų taurių? :-)

 

 

 

 

 

Komentarai0

Panašūs straipsniai

10 faktų apie kefyrą
10 faktų apie kefyrą(1)

Kefyras – gana įprastas produktas mūsų racione, tačiau tiesa ta, kad dauguma iš mūsų apie jį žino labai mažai. Jis ne tik gerina virškinimą ir turi naudingųjų bakterijų, bet taip pat pasižymi ir kitomis vertingomis savybėmis.

Moliūgų drožiniai
Moliūgų drožiniai

Šaunūs drožiniai iš moliūgų. Kai moliūgų derlius gausus, šiuos skanius daržo gigantus galima panaudoti ne tik skanioms sriubos virti, bet ir neįtikėtino grožio drožiniams kurti. Pristatome puikias idėjas helovyno šventei ir ne tik...

Majonezas ir kečupas - kenksminga?
Majonezas ir kečupas - kenksminga?

Mes taip pripratome prie majonezo ir kečupo, kad sunkiai įsivaizduojame savo kasdienybę be šių padažų. Salotos, mišrainės, kiaušiniai, žuvis su majonezu; bulvytės, kepsniai, šašlykas, makaronai, picos, mėsainiai su kečupu.

 Daugiau straipsnių
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija su pomidorų-česnako užpilu žiemai Pomidorų sriuba su ryžiais Faršu įdarytos paprikos Vištiena kinietiškai Čenakai Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!