Airijos virtuvė

Ingredientai: Obuoliai - 1.5 kilogramo, Miltai - 225 gramai, Sviestas - 110 gramų, Cukrus - 100 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Šaltas vanduo - 3 valgomieji šaukštai, Cinamonas - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Grybai - 300 gramų, Žiediniai kopūstai - 400 gramų, Špinatai - 1 pundelis, Bazilikai - 1 pundelis, Sojos padažas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Žuvis, rūkyta - 200 gramų, Kapariai, marinuoti - 1 sauja, Pienas - 400 mililitrų, Porai - 0.5 vieneto, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Bulvės - 2 vienetai, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, Juodi pipirai - 1

Ingredientai: Kriaušės - 500 gramų, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Gvazdikėliai - 4 vienetai, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Pienas - 1 stiklinė, Kakava - 1 valgomasis šaukštas, Krakmolas - 10 gramų

Ingredientai: Pomidorai - 500 gramų, Bulvės - 2 vienetai, Vanduo - 700 mililitrų, Petražolės - 1 pundelis, Druska - 1 arbatinis šaukštelis, Svogūnai - 0.5 galvos, Muskatas - 1 žiupsnelis, Juodieji pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Salieras - 1 vienetas, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Džiūvėsėliai - 10 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Žali žirneliai - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas

Ingredientai: Sviestas - 60 gramų, Citrinos sultys - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 10 gramų, Upėtakis - 1 vienetas

Ingredientai: Faršas - 500 gramų, Džiūvėsėliai - 150 gramų, Pienas - 5 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Obuolys - 0.5 vieneto, Smulkintos petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai - 1 ar

Ingredientai: baklažanas - 1 vienetas, Parmezano sūrio - 100 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Česnakas - 2 skiltelės

Ingredientai: Sviestas - 100 gramų, Rudas cukrus - 50 gramų, Cukrus - 50 gramų, Kiaušinis - 1 vienetas, Vanilės ekstraktas - 0.5 arbatinio šaukštelio, Greipfrutų sulčių - 2 valgomieji šaukštai, Miltai - 300 gramų, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Batonas - 2 riekės, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Sviestas - 10 gramų, Cinamonas - 0.4 arbatinio šaukštelio
Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.
Rodyti kitą patarimą