Graikijos virtuvė

Ingredientai: Salotos (Iceberg) - 1 gūželė, Špinatai - 1 sauja, Pomidorai, vyšniniai - 250 gramų, Sūris, DŽIUGAS (tarkuotas) - 50 gramų, Majonezas - 3 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis, Medus, skystas - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Iceberg salotos - 1 vienetas, Salotos lapai - 0 saujų, Pomidiras - 2 vienetai, Agurkas , mažas - 1 vienetas, Bulvė - 3 vienetai, Vištiena, file - 200 gramų, Alyyvuogių aliejus - 0 valgomųjų šaukštų, Gražgarstės lapeliai - 0 saujų

Ingredientai: Pomidorai - 5 vienetai, Paprika, žalia - 1 vienetas, Svogūnas, mėlynas - 1 vienetas, Agurkai - 3 vienetai, Ridikėliai - 6 vienetai, Petražolės, smulkintos - 1 sauja, Feta sūris - 100 gramų, Alyvuogės - 12 vienetų, Druska - 2 žiupsneliai, Rau

Ingredientai: Fermentinis sūris - 200 gramų, Kiaušinai - 1 vienetas, Pomidorai - 3 vienetai, Paprika - 1 vienetas, Agurkai - 0.5 vieneto, Svogūnai - 1 vienetas, Aliejus - 5 valgomieji šaukštai, Actas - 2 valgomieji šaukštai, Kmynai - 2 arbatiniai šaukštel

Ingredientai: vištienos kumpelių kepsnelių Itališkame marinate (Šių gaminių galima įsigyti prekybos centruose „Maxima XX ir XXX“) - 200 gramų, Jogurtas, natūralus - 200 mililitrų, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Juodieji

Ingredientai: Vištienos kumpis - 400 gramų, Aliejus - 1 valgomasis šaukštas, Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais - 25 gramai, Vyšniniai pomidorai - 150 gramų, Raudonieji svogūnai - 40 gramų, Artišokai, marinuoti - 80 gramų, Alyvuogių aliejus - 40

Ingredientai: Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Santa Maria mėsos prieskoniai su čiobreliais - 1 valgomasis šaukštas, Ėrienos kumpis - 800 gramų, Ropės - 200 gramų, Morkos - 200 gramų, Svogūnai - 50 gramų, Česnakai - 2 skiltelės

Ingredientai: Žuvies filė - 2 vienetai, Citrina - 1 vienetas, Pomidoras - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Citrinos sultys - 1 valgomasis šaukštas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Petražolės - 1 valgomasis šaukštas, Kalendra - 1 valgomasis ša

Ingredientai: Pomidorai - 3 vienetai, Agurkas - 1 vienetas, Feta sūris - 50 gramų, Juodosios alyvuogės - 10 vienetų, Raudonasis svogūnas - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Raudonėliai (Oreganas) - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 ži

Ingredientai: Pomidorai - 3 vienetai, Agurkai - 1 vienetas, Feta sūris - 50 gramų, Juodos alyvuogės - 10 vienetų, Raudonasis svogūnas - 1 vienetas
Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą