Japonijos virtuvė

Ingredientai: Vištiena, petukai - 16 vienetų, Miltai - 100 gramų, Druska - 0.5 arbatinio šaukštelio, Sojos padažas - 0.5 stiklinės, Cukrus, rudasis - 4 arbatiniai šaukšteliai, Medus - 2 arbatiniai šaukšteliai, Sezamas - 1 arbatinis šaukštelis, Aliejus - 0

Ingredientai: Šokoladas, baltasis - 300 gramų, Žaliosios arbatos milteliai - 10 arbatinių šaukštelių, Pienas - 1.5 valgomojo šaukšto, Grietinėlė - 6 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Imbieras - 1 vienetas, Vanduo - 1 litras, Medus - 1 valgomasis šaukštas, Citrinos sultys - 50 mililitrų, Citrina - 4 riekės, Žalioji arbata - 4 valgomieji šaukštai
Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.
Rodyti kitą patarimą