Lenkijos virtuvė

Ingredientai: Jogurtas natūralus, liesas - 400 gramų, Braškės (šaldytos ar šviežios) - 200 gramų, Kivių želė - 1 pakelis, Želatina - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Vanilės milteliai - 1 arbatinis šaukštelis

Ingredientai: Mielinė sluoksniuota tešla - 3 gabalai, Kiaušiniai - 1 vienetas, Cukrus - 2 valgomieji šaukštai, Kvapieji pipirai - 1 saujelė

Ingredientai: Miltai - 350 gramų, Moliūgas, tarkuotas - 250 gramų, Sviestas - 200 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Citrina (sultys) - 0.5 vieneto, Cukraus pudra - 4 valgomieji šaukštai, Medus - 2 valgomieji šaukštai, Vanilinė pudra - 1 valgomasis šaukštas,

Ingredientai: Vanilinis cukrus - 1 stiklinė, Varškė - 200 gramų, Sviestas - 100 gramų, Kiaušinai - 1 vienetas, Miltai - 8 valgomieji šaukštai, Cukrus - 4 valgomieji šaukštai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai, Kepimo

Ingredientai: Kiaulės pūslė - 1 vienetas, Kiauienos kumpis - 2.5 kilogramo, Druska - 65 gramai, Brendis - 1 valgomasis šaukštas, Cukrus - 1 arbatinis šaukštelis, Juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Kvapieji pipirai - 1 žiupsnelis, Muskatas - 1 žiup

Ingredientai: Pomidorai - 4 vienetai, Kiaušiniai - 4 vienetai, Fermentinis sūris - 80 gramų, Bazilikai, švieži - 1 sauja, Juodieji pipirai - 4 žiupsneliai, Druska - 4 žiupsneliai

Ingredientai: Džiovinti vaisiai (slyvos, obuoliai) - 1 sauja, Makaronai - 1 riekė, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Imbieras - 1 gabalas

Ingredientai: Miltai - 2 stiklinės, Sviestas - 200 gramų, Svarainių sirupas (tešlai) - 3 valgomieji šaukštai, Druska - 1 žiupsnelis, Džiovintos slyvos - 200 gramų, Svarainių sirupas (mirkymui) - 100 gramų, Kepti moliūgai - 1 litras, Grietinė - 200 gramų,

Ingredientai: Vištiena, filė - 200 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Krakmolas - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 valgomasis šaukštas, Česnakai - 2 skiltelės, Aliejus - 50 mililitrų

Ingredientai: ZIGMO Klasikinė silkės filė - 400 gramų, Kelmučiai, marinuoti - 200 gramų, Baravykai, džiovinti - 100 gramų, Alyvuogių aliejus - 100 gramų, Petražolės - 50 gramų, Laiškiniai česnakai - 50 gramų
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.
Rodyti kitą patarimą