Olandijos virtuvė

Ingredientai: Silkių filė - 8 vienetai, Pipirai - 8 vienetai, Lauro lapai - 6 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Svogūnai - 3 vienetai, Citrinos - 2 vienetai, Druska - 5 žiupsneliai, Cukrus - 5 žiupsneliai

Ingredientai: Duonos riekeės - 6 vienetai, Sūrio riekelės - 3 vienetai, Salota - 1 vienetas, Kumpis - 3 riekės, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Kvietiniai miltai - 3.5 stiklinės, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Špinatai - 500 gramų, Varškė, liesa - 350 gramų, Olandiškas sūris - 250 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Sultinys - 1 litras, Muskato riešutas - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Miltai - 350 gramų, Cukrus - 200 gramų, Sviestas - 250 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Graikiniai riešutai - 300 gramų, Cukrus - 200 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušinio tryniai - 1 v

Ingredientai: Kiaušinio tryniai - 1 vienetas, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 200 gramų, Miltai - 2.5 valgomojo šaukšto, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Actas - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 stiklinė, Kakava - 0.5 stiklinės

Ingredientai: Faršas - 250 gramų, Baklažanai - 1 vienetas, Svogūnai - 3 vienetai, Šoninė - 50 gramų, Konservuoti pomidorai - 720 gramų, Varškė - 125 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Maltos aitriosio

Ingredientai: Putpelė - 1 vienetas, Vištienos filė - 200 gramų, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Ančių kepenėlių paštetas - 20 gramų, Brendis - 20 gramų, Mėlynosios vynuogės - 0 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 10 gramų
Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.
Rodyti kitą patarimą