Greita paieška
Receptai
Draugai

Olandijos virtuvė

Kepti sumuštiniai

Ingredientai: Duonos riekeės - 6 vienetai, Sūrio riekelės - 3 vienetai, Salota - 1 vienetas, Kumpis - 3 riekės, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas

Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Kvietiniai miltai - 3.5 stiklinės, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai

Varškės ir špinatų kukuliai

Ingredientai: Špinatai - 500 gramų, Varškė, liesa - 350 gramų, Olandiškas sūris - 250 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Sultinys - 1 litras, Muskato riešutas - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Riešutų pyragas

Ingredientai: Miltai - 350 gramų, Cukrus - 200 gramų, Sviestas - 250 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Graikiniai riešutai - 300 gramų, Cukrus - 200 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušinio tryniai - 1 v

Triufeliai

Ingredientai: Kiaušinio tryniai - 1 vienetas, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 200 gramų, Miltai - 2.5 valgomojo šaukšto, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Actas - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 stiklinė, Kakava - 0.5 stiklinės

Maltos mėsos apkepas su pomidorais

Ingredientai: Faršas - 250 gramų, Baklažanai - 1 vienetas, Svogūnai - 3 vienetai, Šoninė - 50 gramų, Konservuoti pomidorai - 720 gramų, Varškė - 125 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Maltos aitriosio

Putpelių mėsos apkepas

Ingredientai: Putpelė - 1 vienetas, Vištienos filė - 200 gramų, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Ančių kepenėlių paštetas - 20 gramų, Brendis - 20 gramų, Mėlynosios vynuogės - 0 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 10 gramų

Bulvių ir mėsos apkepas

Ingredientai: Virtos bulvės - 5 vienetai, Margarinas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Virta mėsa - 200 gramų, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltibarščiai Čenakai Gaivus desertas su džiovintomis slyvomis Naminė pica Avokado salotos Padažas prie žuvies ar mėsos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!