Greita paieška
Receptai
Draugai

Olandijos virtuvė

Kepti sumuštiniai

Ingredientai: Duonos riekeės - 6 vienetai, Sūrio riekelės - 3 vienetai, Salota - 1 vienetas, Kumpis - 3 riekės, Sviestas - 1 valgomasis šaukštas

Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ...

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Kondensuotas pienas - 1 skardinė, Kvietiniai miltai - 3.5 stiklinės, Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 2 valgomieji šaukštai

Varškės ir špinatų kukuliai

Ingredientai: Špinatai - 500 gramų, Varškė, liesa - 350 gramų, Olandiškas sūris - 250 gramų, Kiaušiniai - 3 vienetai, Miltai - 3 valgomieji šaukštai, Sultinys - 1 litras, Muskato riešutas - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis

Riešutų pyragas

Ingredientai: Miltai - 350 gramų, Cukrus - 200 gramų, Sviestas - 250 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Graikiniai riešutai - 300 gramų, Cukrus - 200 gramų, Grietinėlė - 100 gramų, Medus - 3 valgomieji šaukštai, Kiaušinio tryniai - 1 v

Triufeliai

Ingredientai: Kiaušinio tryniai - 1 vienetas, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai, Sviestas - 200 gramų, Miltai - 2.5 valgomojo šaukšto, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Actas - 1 arbatinis šaukštelis, Cukraus pudra - 1 stiklinė, Kakava - 0.5 stiklinės

Maltos mėsos apkepas su pomidorais

Ingredientai: Faršas - 250 gramų, Baklažanai - 1 vienetas, Svogūnai - 3 vienetai, Šoninė - 50 gramų, Konservuoti pomidorai - 720 gramų, Varškė - 125 gramai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Aliejus - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Maltos aitriosio

Putpelių mėsos apkepas

Ingredientai: Putpelė - 1 vienetas, Vištienos filė - 200 gramų, Kiaušinio baltymai - 1 vienetas, Ančių kepenėlių paštetas - 20 gramų, Brendis - 20 gramų, Mėlynosios vynuogės - 0 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Česnakai - 10 gramų

Bulvių ir mėsos apkepas

Ingredientai: Virtos bulvės - 5 vienetai, Margarinas - 100 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Fermentinis sūris - 50 gramų, Virta mėsa - 200 gramų, Sviestas - 50 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lengvai paruošiamas tinginys Pikantiškos salotos Žuvies vyniotinis Velykų boba Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!