Greita paieška
Receptai
Draugai

Prancūzijos virtuvė

Mėsa su grybų padažu prancūziškai

Ingredientai: Kiauliena, nugarinė - 700 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Česanakas - 4 skiltelės, Fermentinis sūris - 300 gramų, Majonezas - 200 gramų, Druska - 4 žiupsneliai, Juodieji pipirai, malti - 4 žiupsneliai, Pievagrybiai - 500 gramų, Grietinėlė, 30

Vištienos gabalėliai

Ingredientai: Vištos šlaunelės - 6 vienetai, Aliejus - 10 valgomųjų šaukštų, Skystas medus - 4 valgomieji šaukštai, Kečupas - 1 valgomasis šaukštas, Garstyčios - 1 valgomasis šaukštas, Sojų padažas - 6 valgomieji šaukštai, Baltojo vyno actas - 6 valgomiej

Šokoladinės karamelės pyragaitis su braškių padažu

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Šokoladas, juodasis - 100 gramų, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 80 gramų, Miltai - 30 gramų, Braškės - 200 gramų

Ėriena su pavasarį karaliaujančiais žaliaisiais šparagais

Ingredientai: Ėrienos šonkauliai su mėsa - 800 gramų, Sviestas, filtruotas - 2 valgomieji šaukštai, Žalieji šparagai, ryšulėliai - 2 vienetai, Sviestas, filtruotas - 100 gramų, Citrinžolė - 1 vienetas, Lauro lapai - 4 vienetai, Smulkinti džiūvesėliai - 15

Dūminis Velykų kiaušinis

Ingredientai: Kiaušiniai - 8 vienetai, Porai - 8 vienetai, Grietinėlė, 30 % riebumo - 200 gramų, Pienas - 300 gramų, Sviestas - 200 gramų, Rūkyta šoninė - 200 gramų, Pušų pumpurų sirupas - 8 arbatiniai šaukšteliai

Orkaitėje keptas Kamemberto sūris su miško grybais ir žolelėmis

Ingredientai: Grybai, miško - 1 sauja, Kamemberto sūrio ritinėlis - 1 vienetas, Mairūnas - 2 lapai, Česnako laiškai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 valgomasis šaukštas, Pipirai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Alyvuogių aiejus - 1 valgomasis šaukštas, Sv

Blyneliai su kremu

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Kiaušiniai (ne narvuose augintų vištų) - 3 vienetai, Pienas - 0.4 litro, Alus, kvietinis - 0.1 litro, Druska - 3 gramai, Cukrus - 30 gramų

Desertas "Cremee Brulee"

Ingredientai: Grietinė - 0.5 litro, Pienas, riebus - 0.5 litro, Kiaušinio tryniai - 12 vienetų, Cukraus pudra - 200 gramų, Vanilės ankštis - 1 vienetas, Cukrus - 100 gramų

Grybų rizotas

Ingredientai: Šampinjonai - 125 gramai, Ryžiai - 400 gramų, Svogūnai - 40 gramų, Veršienos sultinys - 1200 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 130 mililitrų, Parmezano sūris - 40 gramų, Petražolės - 1 pundelis, Sviestas - 25 gramai, Pipirai, baltieji - 1 ži

Kepta veršiena “Duroc”

Ingredientai: Veršiena - 1 kilogramas, Sviestas - 80 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Svogūnai - 40 gramų, Kvietiniai miltai - 80 gramų, Konjakas - 50 mililitrų, Baltas vynas, sausas - 100 mililitrų, Veršienos sultinys - 400 mililitrų

Kiaulienos nugarinė su sūriu

Ingredientai: Kiaulienos nugarinė - 800 gramų, Fermentinis sūris - 150 gramų, Prieskoniai, kiaulienai - 1 saujelė, Kiaušinai - 2 vienetai, Majonezas - 2 valgomieji šaukštai

Kumpio ir kiaušinių pyragas

Ingredientai: Miltai - 250 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Sviestas - 100 gramų, Kiaušiniai - 1 vienetas, Svogūnas - 1 vienetas, Rūkytas kumpis - 100 gramų, Pienas - 100 mililitrų, Fermentinis sūris - 200 gramų, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Žirnelia

Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Velykiniai margučiai Želė tortas „Vasarėlė“ Velykų boba su razinomis ir spanguolėmis Žuvies vyniotinis Alumi marinuoti šašlykai Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!