Greita paieška
Receptai
Draugai
Slovakijos virtuvė

Ingredientai: Mielinė tešla - 200 gramų, Kumpis - 100 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 100 gramų

Ingredientai: Pupelės - 700 gramų, Morkos - 500 gramų, Bulvės - 500 gramų, Šoninė - 200 gramų, Porai - 3 vienetai, Sultinys - 2 litrai, Slyvos - 200 gramų, Dešra - 300 gramų, Actas - 0.5 stiklinės, Cukrus - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 ži
Ar žinote, kad...
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!