Greita paieška
Receptai
Draugai

Slovakijos virtuvė

Greitas užkandis

Ingredientai: Mielinė tešla - 200 gramų, Kumpis - 100 gramų, Alyvuogių aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Špinatai - 100 gramų

Saldžiarūgštė pupelių sriuba

Ingredientai: Pupelės - 700 gramų, Morkos - 500 gramų, Bulvės - 500 gramų, Šoninė - 200 gramų, Porai - 3 vienetai, Sultinys - 2 litrai, Slyvos - 200 gramų, Dešra - 300 gramų, Actas - 0.5 stiklinės, Cukrus - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 ži

Silkės salotos

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Salierai - 1 sauja

Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Porų mišrainė su kumpiu Brendžio kokteilis su sultimis Biskvitinis pyragas Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!