Tailando virtuvė

Ingredientai: Pienas - 2 stiklinės, Vanduo - 2 stiklinės, Konservuoti kukurūzai - 1 skardinė, Krevetės - 150 gramų, Jūros gėrybių mišinys - 150 gramų, Miltai - 4 valgomieji šaukštai, Sviestas - 2 valgomieji šaukštai, Svogūnų laiškai - 1 pundelis, Pipirai

Ingredientai: Vištienos sultinys - 6 stiklinės, Laimo citrinos žievelė (arba 2-3 kafiro laimo lapeliai) - 0.5 arbatinio šaukštelio, Citrina, griežinėliai (arba 2 stiebeliai maltos citrinžolės) - 3 vienetai, Čili pipiras - 1 vienetas, Shitake grybai - 1 sa

Ingredientai: Žirneliai, žalieji - 150 gramų, Vištienos filė - 300 gramų, Baklažanai - 1 vienetas, Imbiero šaknis - 1 vienetas, Kreminis pienas (kokosų kremas) - 240 gramų, kokosų pienas - 240 gramų, Čili pipiras - 1 vienetas, Kafiro laimas, lapeliai - 4

Ingredientai: Salierų stiebai - 2 vienetai, Paprika, saldi - 1 vienetas, Morkos - 2 vienetai, Ryžių makaronai, stikliniai (ploni) - 50 gramų, Aliejus - 2 valgomieji šaukštai, Tailandietiškas žuvų padažas - 2 valgomieji šaukštai, Aliejus, skrudinimui - 2 l

Ingredientai: Vištienos filė - 400 gramų, Svogūnai, raudonieji - 2 vienetai, Paprika, geltona - 2 vienetai, Makaronai - 200 gramų, Padažas, saldžiai aštrus - 150 gramų, Vanduo - 100 mililitrų, Prieskoniai vištienai - 2 žiupsneliai, Druska - 2 žiupsneliai

Ingredientai: Grybai, “White Fungus” - 10 gramų, Kalakutienos filė - 300 gramų, Vanduo - 400 mililitrų, Kokoso pienas - 400 mililitrų, Imbieras, šaknis - 3 centimetrai, Aitrioji paprika, džiovinta - 3 vienetai, Citrinžolė, marinuota - 2 vienetai, Kalendra
Sutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimą