Totorių virtuvė

Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Faršas - 400 gramų, Varškė - 200 gramų, Kefyras - 100 mililitrų, Kiaušinai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Mielės - 50 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo, šiltas - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 6 vienetai, Kvietiniai miltai - 1200 gramų, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai, Sviestas, 82 proc. riebumo -

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 2 kilogramai, Svogūnai - 4 vienetai, Citrinos - 2 vienetai, Prieskoniai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Augalinis aliejus - 6 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Sviestas - 200 gramų, Grietinė - 200 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaulienos faršas - 500 gramų, Svogūnai - 125 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Kiaušinis - 1 vienetas

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1.5 kilogramo, Malti juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Raudonieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 1.5 litro, Bazilikai - 1 pundelis, Mairūnas - 1 pundelis, Lauro lapai - 4 lapai, Svogūnai - 3 galvos

Ingredientai: Agurkai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Krapai, smulkinti - 1 saujelė, Majonezas - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Majonezas - 2 stiklinės, Rauginti agurkai - 1 stiklinė, Kaparėliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčių padažas - 4 arbatiniai šaukšteliai, Česnakai - 4 arbatiniai šaukšteliai, Laiškinis svogūnas - 4 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 4
Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.
Rodyti kitą patarimą