Greita paieška
Receptai
Draugai

Totorių virtuvė

Čeburėkai

Ingredientai: Miltai - 600 gramų, Faršas - 400 gramų, Varškė - 200 gramų, Kefyras - 100 mililitrų, Kiaušinai - 2 vienetai, Svogūnai - 1 vienetas, Soda - 1 arbatinis šaukštelis, Druska - 1 žiupsnelis, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Totorių pyragas - šimtalapis

Ingredientai: Mielės - 50 gramų, Cukrus - 1 valgomasis šaukštas, Vanduo, šiltas - 3 valgomieji šaukštai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 6 vienetai, Kvietiniai miltai - 1200 gramų, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai, Sviestas, 82 proc. riebumo -

Super šašlykai

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 2 kilogramai, Svogūnai - 4 vienetai, Citrinos - 2 vienetai, Prieskoniai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Druska - 1 valgomasis šaukštas, Augalinis aliejus - 6 valgomieji šaukštai

Paprasti kibinai

Ingredientai: Miltai - 500 gramų, Sviestas - 200 gramų, Grietinė - 200 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Druska - 1 žiupsnelis, Kiaulienos faršas - 500 gramų, Svogūnai - 125 gramai, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Kiaušinis - 1 vienetas

Šašlykas

Ingredientai: Kiaulienos sprandinė - 1.5 kilogramo, Malti juodieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Raudonieji pipirai - 1 arbatinis šaukštelis, Vanduo - 1.5 litro, Bazilikai - 1 pundelis, Mairūnas - 1 pundelis, Lauro lapai - 4 lapai, Svogūnai - 3 galvos

Totorių padažas

Ingredientai: Agurkai - 3 vienetai, Česnakai - 2 skiltelės, Krapai, smulkinti - 1 saujelė, Majonezas - 200 gramų, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis

Naminis totorių padažas

Ingredientai: Majonezas - 2 stiklinės, Rauginti agurkai - 1 stiklinė, Kaparėliai - 2 arbatiniai šaukšteliai, Garstyčių padažas - 4 arbatiniai šaukšteliai, Česnakai - 4 arbatiniai šaukšteliai, Laiškinis svogūnas - 4 valgomieji šaukštai, Citrinos sultys - 4

Totoriški čeburėkai

Ingredientai: Aviena, malta - 500 gramų, Svogūnai - 2 vienetai, Cukinija, pjaustyta - 0.5 stiklinės, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 0 žiupsnelių, Pipirai - 0 žiupsnelių, Prieskoniai, aštrūs - 0 vienetų, Miltai - 1 kilogramas, Majonezas - 0.5 stiklinės,

Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!