Turkijos virtuvė

Ingredientai: Salota - 1 vienetas, Agurkas - 1 vienetas, Pomidoras - 3 vienetai, Feta sūris - 50 gramų, Alyvuogės - 20 vienetų, Raudonas svoūnas - 1 vienetas, Alyvuogių aliejus - 3 valgomieji šaukštai, Paprika - 1 vienetas

Ingredientai: Mėsa - 200 gramų, Pienas - 175 mililitrai, Miltai - 2 valgomieji šaukštai, Kiaušiniai - 2 vienetai, Prieskoniai - 1 žiupsnelis, Druska - 1 žiupsnelis, Lavašai - 2 vienetai, Salotos - 3 lapai

Ingredientai: Lavašas - 1 vienetas, Sviestas - 50 gramų, Džiūvėsėliai - 50 gramų, Migdolai - 100 gramų, Razinos - 100 gramų, Abrikosai - 50 gramų, Brendis - 2 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Kava - 8 arbatiniai šaukšteliai, Vanduo - 720 mililitrų, Citrina - 0.5 vieneto, Šokoladas - 40 gramų
Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.
Rodyti kitą patarimą