Ukrainos virtuvė

Ingredientai: Burokai - 1 kilogramas, Pomidorai - 1 kilogramas, Kopūstai - 1 kilogramas, Svogūnai - 500 gramų, Paprika - 500 gramų, Morkos - 3 vienetai, Aliejus - 200 mililitrų, Cukrus - 3 valgomieji šaukštai

Ingredientai: Miltai - 375 gramai, Mielės, sausos - 7 gramai, Sviestas - 100 gramų, Cukrus - 50 gramų, Pienas - 200 mililitrų, Kiaušinis - 1 vienetas, Razinos - 100 gramų, Druska - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Dešrelės, medžiotojų - 5 vienetai, Bulvės - 4 vienetai, Sultinio kubelis - 1 vienetas, Rauginti kopūstai - 500 gramų, Grietinėlė, 35 % riebumo - 1 stiklinė

Ingredientai: Malta kiauliena - 225 gramai, Malta kalakutiena - 225 gramai, Pienas - 3 valgomieji šaukštai, Svogūnas - 1 vienetas, Citrinos žievelė - 1 vienetas, Obuoliai - 0.5 vieneto, Petražolės - 1 arbatinis šaukštelis, Krapai - 0.5 arbatinio šaukšteli

Ingredientai: Padažas, pomidorų - 300 gramų, Dešrelės - 250 gramų, Pupelės, baltosios - 70 gramų, Pupelės, raudonosios - 70 gramų, Česnakas - 2 skiltelės, Vanduo - 1 stiklinė, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Bazilikas - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Plekšnė - 1 vienetas, Citrina - 0.5 vieneto, Lašiniai - 40 gramų, Grietinė - 4 valgomieji šaukštai, Miltai - 0.5 stiklinės, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Petražolės - 1 pundelis

Ingredientai: Bananai - 2 vienetai, Ananasas - 1 vienetas, Silkės filė - 1 vienetas, Paprika, geltona - 1 vienetas, Paprika, raudona - 1 vienetas, Poras - 1 vienetas, Brendis - 25 gramai

Ingredientai: Žuvies filė - 700 gramų, Ryžiai - 200 gramų, Sūris - 50 gramų, Pomidorai - 3 vienetai, Sojų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Pomidorų padažas - 1 valgomasis šaukštas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Ingredientai: Kiaušiniai - 4 vienetai, Faršas - 500 gramų, Svogūnas - 1 vienetas, Bandelė - 1 vienetas, Kiaušinis - 1 vienetas, Druska - 1 žiupsnelis, Pipirai - 1 žiupsnelis, Miltai - 1 stiklinė, Džiūvėsėliai - 1 stiklinė, Aliejus - 6 valgomieji šaukštai,

Ingredientai: Silkės filė - 500 gramų, Obuoliai - 2 vienetai, Kiaušiniai - 3 vienetai, Svogūnai - 2 vienetai, Majonezas - 1 valgomasis šaukštas, Druska - 1 žiupsnelis, pipirai - 1 žiupsnelis, Cukrus - 1 žiupsnelis, Salierai - 1 sauja
Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.
Rodyti kitą patarimą