Greita paieška
Receptai
Draugai

baravykų receptas

Baravykai, apkepti džiūvesėliuose

Ingredientai: Baravykai - 500 gramų, Raudonikiai - 300 gramų, Kiaušiniai - 2 vienetai, Džiūvėsėliai - 200 gramų

Vištiena su baravykais ir morkomis

Ingredientai: Vištos šlaunelės - 2 vienetai, Morkos - 3 vienetai, Marinuoti baravykai - 0.5 litro, Aliejus - 50 gramų, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Baravykų sriuba

Ingredientai: Baravykai - 150 gramų, Bulvės - 4 vienetai, Svogūnas - 1 vienetas, Morka - 1 vienetas, Vanduo - 2 litrai, Sultinio kubelis - 1 vienetas, Prieskoniai - 1 žiupsnelis

Džiovintų baravykų receptas

Ingredientai: Baravykai - 1 kilogramas

Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Pekino kopūstų salotos Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!